OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 6. kedd
Ismertető


2022. szeptember 27., kedd 18:37

A Magyar Testépítő és Fitness Szakszövetség közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 27., kedd (OS) - A vasárnap megrendezésre kerülő magyar bajnokság helyszínén és azzal egy időben a felsőoktatási intézmények hallgatói, illetve a rendvédelmi szervek, valamint a honvédség tagjai is összemérik tudásukat.

    A Magyar Testépítő és Fitness Szakszövetség (MTFSZ) a leigazolt versenyzői számára 2022. október elején, Kőbányán tartja az idei évi magyar bajnokságot. A kategóriabajnokok győzelmükkel kvalifikációt szereznek a 2022. évi világbajnokságra, amelyek házigazdája Dél-Korea (Női Fitness Világbajnokság), Spanyolország (Testépítő Világbajnokság) és Irán (Junior Férfi Világbajnokság) lesz.

Ezen a napon két másik versenyre is sor kerül:

A több mint két évtizedes múltra visszatekintő Miss & Mr. Zsaru 2022. BM Fitness Országos Meghívásos Bajnokságon a rendészeti szervek és a honvédség tagjai, a rendészeti tanintézetek hallgatói, a Magyar Rendészeti Sportszövetség (MRS) tagjai és a főszervező által külön meghívottak vehetnek részt.

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Testépítő és Fitness Bajnokságon (MEFOB) pedig a felsőoktatási intézmények hallgatói küzdenek meg a dobogóért.

Valamennyi versenyszámra az MTFSZ versenyszabályzata az irányadó.

Az esemény helyszínén az Adatvédelmi Szakmai Egyesület tagjai a sportot érintő adatvédelmi kérdésekben adnak tájékoztatást a hozzájuk fordulóknak.

A versenyzőknek sikeres felkészülést, a közönségnek kellemes időtöltést és jó szurkolást kívánunk!

     Kiadó: Magyar Testépítő és Fitness Szakszövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.