OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 10. szombat
Ismertető


2022. szeptember 28., szerda 14:38

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. szeptember 28., szerda (OS) - Sunnyogva tenne a kormány újabb lépést a teljhatalom felé?

        Kocsis Máté ismét kreatív kedvében volt, hiszen új törvényjavaslata értelmében a kormány gyakorlatilag érdemi indoklás nélkül, az idők végezetéig hosszabbíthatná a veszélyhelyzetet. A Jobbik szerint az új javaslat nem több, mint a kormány újabb lépése a teljhatalmuk kialakítása felé.
     Az elmúlt hónapokban láthattuk, hogy a kormány szégyenletes módon a szomszédunkban zajló háborút arra használja fel, hogy az elmúlt 12 év elhibázott gazdaságpolitikájának eredményét indokolja. A háborúra hivatkozva – érthető módon – veszélyhelyzetet rendeltek el, azonban ezen időszakot semmi másra nem használták, mint saját érdekeik érvényesítésére, átgondolatlan és a magyar emberek számára káros törvények meghozatalára és saját oligarcháik zsebeinek további hizlalására. Elég, ha visszagondolunk a két nap alatt átvert katatörvényre vagy az állami polihisztor, Mészáros Lőrinc MVM-es érdekeltségeire.
    
A most benyújtott törvény pedig minden lehetőséget megadna az Orbán-kormánynak arra, hogy ezen tevékenységeiket ellenőrizhetetlenül és végeláthatatlanul folytassa.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.