OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 10. szombat
Ismertető


2022. szeptember 28., szerda 14:39

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. szeptember 28., szerda (OS) -

        A Jobbik szerint egy felelős kormány ilyen vészterhes időkben nem azzal kellene foglalkozzon, hogy hogyan biztosítsa be a hatalmát, hanem azzal, hogy hogyan segítse valóban és érdemben a magyar embereket. Ehhez képest szó nélkül szavazták le a Jobbik áfacsökkentő javaslatait, megszüntették a rezsicsökkentést, ezzel pedig még nehezebb helyzetbe hozta a magyar kis- és középvállalkozókat, a magyar családokat.
     Mi természetesen továbbra is a magyar emberekért dolgozunk, javaslatainkat újra és újra a parlament elé tárjuk, hiszen az áfacsökkentés az élelmiszerek, a tűzifa és a gyermeknevelési cikkek esetében azonnali és érdemi segítséget nyújtanának minden honfitársunk számára!

Jobbik Magyarországért Mozgalom

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.