OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 10. szombat
Ismertető


2022. szeptember 29., csütörtök 10:35

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatalának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. szeptember 29., csütörtök (OS) -

    A javaslatok támogatottságuk alapján súlyozva fognak bekerülni a következő hónapok során készülő fővárosi közlekedés-szervezési tervekbe, végül pedig a Fővárosi Közgyűlésen döntenek ezek megvalósíthatóságáról.
Közösségi gyűléseket többek között Nagy-Britanniában, Franciaországban, Írországban, Belgiumban és Lengyelországban is szerveznek, hogy az adott országban segítsék a kormányok, parlamentek és önkormányzatok munkáját. Budapest eddig két közösségi gyűlést szervezett: 2020-ban a klímavészhelyzetről, 2021 végén pedig Budapest és az Európai Unió kapcsolatáról tanácskozhattak a fővárosiak.

     Kiadó: Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.