OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 6. kedd
Ismertető


2022. október 4., kedd 13:34

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2022. október 4., kedd (OS) - Fejezze be a kormány a pedagógusok megfélemlítését!

    A Jobbik határozottan felszólítja a tudás és értelmiségellenes rubelkormányt, valamint a kormánypárti előkelőségeket, hogy sürgősen fejezzék be a tiltakozó pedagógusok megfélemlítését, a tanárok sértegetését!

A tisztességes pedagógusok valóban nem a fizetésüktől teszik függővé a teljesítményüket, de a végső elkeseredésükben magukért kiálló, a magyar jövőért való küzdelmet pedig polgári engedetlenséggel felvállaló tanárokat mintegy tisztességtelennek nevezni méltatlan és igaztalan!

Szent-Györgyi Albert szerint olyan lesz a jövő, amilyen a ma iskolája. Csakhogy a ma iskolájában elöregedett és elszegényedett, illetve félelemben tartott pedagógustársadalmat találhatunk. Ez nem a felzárkózás, ez nem a demokratikus jogállamiság útja.

Ezzel szemben a Jobbik felelős konzervatív pártként vallja, hogy hazánkban új klebelsbergi modellre van szükség, hiszen Orbán Viktornak kivételesen igaza volt, amikor azt mondta, hogy versenyképességünk aranyfedezete fiataljaink tudása. Ehhez viszont erkölcsileg és anyagilag is jól megbecsült magyar pedagógustársadalomra van szükség, mert tanár nélkül tényleg nincsen oktatás, oktatás nélkül pedig nincs jövő.
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.