OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 6. kedd
Ismertető


2022. október 4., kedd 13:40

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2022. október 4., kedd (OS) - Benyújtotta Rezsi-mentőcsomagját a Momentum a Parlamentben

    
Benyújtotta Rezsi-mentőcsomagját a Momentum parlamenti frakciója, amely többek között az ÁFA 0%-ra, és a rendszerhasználati díj csökkentését javasolja – ezt a párt a Facebook oldalán jelentette be.

A Momentum javaslata az ÁFA eltörlése és a rendszerhasználati díj csökkentése mellett tartalmazza az átlagfogyasztók sávjának bővítését +20%-kal, hiszen a rezsiemelés pont azokat a nagycsaládosokat érintené a legjobban, akik nem luxusfogyasztók, azonban otthonuk és családuk mérete miatt nem tudnak az átlag alatt maradni.

Továbbá a Momentum egyszeri szociális támogatást is nyújtana a rászorulóknak “rezsikupon" formájában és támogatná azokat is, akik energetikai korszerűsítést terveznek végrehajtani ingatlanjukon.

"Felszólítjuk a kormányt, hogy nyújtson való segítséget a magyar családoknak, ls szavazza meg a Momentum Rezsi-mentőcsomagját!" – zárja bejegyzését a Momentum.


     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.