OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 6. kedd
Ismertető


2022. október 6., csütörtök 00:50

A Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért közleménye
    Budapest, 2022. október 6., csütörtök (OS) - A Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért 2004. óta fő missziójának tekinti a hallássérültek és egyéb fogyatékossággal élők integrációját a munka világába.

    Kollegáinak munkaerőpiaci elhelyezkedése gyakran korlátokba ütközik, ezért arra törekszünk, hogy olyan munkát végezhessenek, amely egyszerre fejleszti őket és lehetőséget kapnak a tanuláson keresztül, hogy értékteremtő produktumokat készítsenek.
Ezen lehetőségeink egyike a kreatív kézműves munka, újrahasznosított alapanyagokból. Az így készülő könnyű, kis- és nagyméretű, visszafogott és színes tároló dobozok, vázák, állatfigurák, karácsonyi díszek bármilyen enteriőrt otthonossá varázsolnak, és egyedi ajándéknak is nagyszerűek. Egyben jelképezik, hogy a fogyatékossággal élők egészségkárosodásuk ellenére is alkalmasak a minőségi munkavégzésre.

Kreatív alkotásainkat főleg kézműves vásárokon árusítjuk, de megtekinthetők saját fejlesztésű webáruházunkban is. Utóbbiban már bankkártyával is lehet fizetni, és elérhető a Munka-Kör Alapítvány weboldaláról. Ugyanitt található egy Adomány nevű termék is azoknak, akik nem akarnak vásárolni, de az alapítvány munkáját támogatnák. A bankkártyával fizetett vásárlások vagy adományok összege közvetlenül az alapítvány erre a célra nyitott bankszámlájára érkezik.

Az elmúlt időszakban számos sikeres vásáron mutatkoztunk be, és most is keressük azokat a budapesti cégeket, akiknek a céges rendezvényein tudnánk árusítani munkáinkat. Várjuk jelentkezésüket.

     Kiadó: Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.