OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2022. október 24., hétfő 09:46

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleménye
    Budapest, 2022. október 24., hétfő (OS) - Csaknem 13 200 Ukrajnából érkezett embert helyezett el a katasztrófavédelem. A háború kitörése óta folyamatosan dolgoznak a katasztrófavédelem munkatársai az Ukrajnából érkező menekültek elhelyezésén. A szervezet a társszervekkel közösen gondoskodik a háborús országból érkezőkről, koordinálja az elhelyezésüket, továbbutazásukat.

    A katasztrófavédelem az elmúlt héten 65 ember, köztük 33 gyermek és 15 nő elszállásolásában és szállításában működött közre. A háború kitörése óta 13 190 ember – köztük 7040 gyermek és 3984 nő – elhelyezését segítette a szervezet.
    
     Kiadó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.