OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2022. október 24., hétfő 15:43

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. október 24., hétfő (OS) -

        Eddig összesen nyolc alkalommal vett részt az erdélyi gyógyító körutakon, ahol mozgásszervi problémákkal küszködő gyerekek szűrésével, kezelésével foglalkozik.
     A több évtizedes szakmai kapcsolatból barátság is lett. Peter Holzmüller magánéleti szálon is kapcsolódik Magyarországhoz: felesége magyar, és úgy tervezik, hogy a néhány év múlva esedékes nyugdíjazása után az egész család visszajön Magyarországra.  Fót környékén terveznek letelepedni, hogy tovább tudjon segíteni Lovasterápiás Központunkban.
     A kitüntetés átadásán jelen volt Holzmüller úr felesége és hatéves kislányuk is, továbbá Bozori Gabriella, a Fóti Lovasterápiás és Oktató Központ vezetője, Mozsár István, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Alapítvány kuratóriumi tagja, illetve Willem van Lieshout, holland pszichológus, aki a hágai Magyar Nagykövetségen már korábban megkapta a kitüntetését. Willem Lieshout szintén részt vesz oktatóként a Magyar Lovasterápia Szövetség munkájában. A szakember több kollégájával együtt egy pszichológusoknak szóló szakkönyv megírásába kezdett, amelynek megjelenése 2023 tavaszán várható.
     Ezúton is szeretettel gratulálunk Peter Holzmüllernek kitüntetése alkalmából!

     Kiadó: Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.