OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2022. október 24., hétfő 16:12

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2022. október 24., hétfő (OS) - Orbán Viktor aláírta: kizárólag Oroszország felelős a gazdasági nehézségekért

        Tompos Márton, a Momentum szóvivője és parlamenti képviselője, a Facebook-oldalán hívta fel rá a figyelmet, hogy Orbán Viktor aláírta azt az állásfoglalását az Európai Tanácsnak, amely kimondja, hogy a gazdasági nehézségekért kizárólag a háborús agresszor Oroszország a felelős.
     "Európában gazdasági nehézségek vannak, Magyarországon viszont VÁLSÁG van, amiért csakis a rossz kormányzás a felelős." – írja a jelenlegi helyzetről Tompos.
     A Momentum politikusa szerint a Fidesz kommunikációja és politikája most különösen álságos és szégyenteljes, mert nem egy általuk kitalált, képzeletbeli ellenségkép legyőzése a tét, hanem valós háború zajlik szomszédunkban, ahol ártatlanok ezrei veszítik életüket nap mint nap. "Ezt politikai és kommunikációs játszmákra használni történelmi szégyen…" – zárta a képviselő.

     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.