OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2022. október 26., szerda 09:47

A Magyar E-sport Szövetség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. október 26., szerda (OS) -

    "Kettős érzések kavarognak bennem, hiszen győzni szerettem volna a Magyar E-sport Válogatott színeiben, mégis elégedett vagyok a bronzéremmel. Úgy érzem, a Sim Racing World Cup utolsó szakaszában is sikerült kihoznom magamból a maximumot. Valamennyi előfutam igen szoros volt, és mindenki bejutott a döntőbe, amely a jelentős csúszás miatt végül nem 25, hanem csak 8 körös volt. Ezt nagyon sajnálom, hiszen így kevesebb lehetőségem nyílt arra, hogy ott is megmutathassam a legjobb tudásomat. A barcelonai pályán zajlott a zárófutam, amelyet Szlovénia legjobbja, Jernej Simončič nyert meg, és aki ezáltal a kilencedik világbajnoki címét tudhatja magáénak. Gratulálok az eredményéhez, végig nagyon jól versenyzett és megérdemelt győzelmet aratott. És ezúton is szeretnék köszönetet mondani a Magyar E-sport Szövetségnek, a HUMDA-nak és a Szerencsejáték Zrt.-nek, továbbá Pinczés Ádám csapattársamnak azért a támogatásért, amelyet a felkészülés és a verseny során nyújtottak számomra" – nyilatkozta az immár világbajnoki bronzérmes Tóth Dávid, a K&H MNEB SIM Liga korábbi kétszeres győztese, aki 2022 februárja óta az Arnage Competition csapat tagja.

     Kiadó: Magyar E-sport Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.