2022. december 6. kedd

2022. november 24., csütörtök 13:56

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. november 24., csütörtök (OS) - Jobbikból kilépett képviselő csatlakozott a DK frakciócsoportjához a miskolci közgyűlésben

Szilágyi Szabolcs miskolci önkormányzati képviselő csatlakozni szeretett volna a Demokratikus Koalíció frakciócsoportjához, ezért 2022. november 15-én bejelentette, hogy kilépett a Jobbik Magyarországért Mozgalomból, a mai naptól kezdve pedig a Demokratikus Koalíció frakciócsoportjának a tagja.
     A Demokratikus Koalíció üdvözli Szilágyi Szabolcs csatlakozását a frakciócsoporthoz! Szabolcs tíz éve elszántan dolgozik Miskolc jobbá tételéért, egyéni választókörzetében, az Avason kitartóan és hatékonyan képviseli az ott élők problémáit, küzd és harcol azért, hogy Miskolcnak ez a városrésze élhető, fejlődő, összetartó közösséggé váljon. Büszkék vagyunk rá, hogy ezt a jövőben a DK frakciócsoportjában teszi.

DK Sajtóiroda

Kiadó: Demokratikus Koalíció