OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2022. december 5., hétfő 10:47

A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. december 5., hétfő (OS) - Rászoruló gyerekeknek szervezett sportnapot a BTESZ Alapítvány és a Nyíregyházi Sportcentrum. November 29-én a Nyíregyházi Sportcentrumba látogatott el húsz gyermek a tuzséri Tasak Tanoda felzárkoztatási programjában résztvevő diákok közül.

    A napot közös jégkorcsolyázással kezdték, majd a délután folyamán a Studio Futsal Nyíregyháza játékosaival találkoztak és fociztak együtt.  A focisták bátorították a gyerekeket arra, hogy szorgalmasan tanuljanak és legyenek alázatosak, kitartóak, így érhetik el a céljaikat.

"Az Alapítvánnyal egy olyan napot szerettünk volna szervezni, ahol olyan gyerekek próbálhatnak ki különböző sportágakat, akiknek erre máskor nincs lehetőségük. A sportot egy kitörési pontnak tartjuk, ami megváltoztathatja a jövőjüket. A célunk, hogy a gyerekek olyan sportolókkal találkozzanak, akik inspirációt nyújthatnak az álmaik megvalósításához. Reméljük, hogy ez a nap olyan élmény lehet, ami jelentős mértékben befolyásolja a gyerekek jövőképét és céljait." – mondta Bacsó Benjámin, a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió Alapítvány elnöke.

A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió Alapítvány mottója: Te jövőnek hívod. Ő álomnak. Mi célnak. Az Alapítvány munkájával a hátrányos helyzetű gyermekek tehetséggondozását támogatja.

További információ és fotók kérése: alapitvany@btesz.hu

     Kiadó: Baptista Tevékeny Szeretet Misszió Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.