OS Országos Sajtószolgálat
2023. február 4. szombat
Ismertető


2022. december 6., kedd 15:37

Az Együttható Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. december 6., kedd (OS) -

    Az Együttható Egyesület "Need for Lead" c. programja a fogyatékossággal élő személyek szüleinek digitális készségfejlesztését célozza, így elősegítve online munkavállalásukat. A projekt októberi transznacionális partnertalálkozója során - a spanyolországi Vigóban - a nemzetközi partnerség megállapodott a két éves projekt ütemezésében.

Kitűzték a fogyatékossággal élő emberek szüleinek szánt mentális alkalmazkodásról és átalakulásról szóló "Online Útmutató" utolsó mérföldkövét. Az Együttható Közösségépítő Egyesület a beszélgetés során izgalmas előadást tartott a magyarországi fókuszcsoportos kutatás eredményeiről, a fogyatékos gyerekeket nevelő szülők COVID-19 járvány során megélt nehézségeiről.

A projekt az Európai Unió Erasmus + támogatásával valósul meg, amelyben partnereink: Asociación Juvenil Almenaras és az CLICTIC S.L. Spanyolországból, az Asociatia Nevo Parudimos Romániából, a Terra Tech Förderprojekte e.V. Németországból.

     Kiadó: Együttható Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.