OS Országos Sajtószolgálat
2023. március 22. szerda
Ismertető


2022. december 6., kedd 17:21

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2022. december 6., kedd (OS) - Gelencsér Ferenc: Igaza van Matolcsynak, de nemcsak a gazdaságban, hanem a Parlamentben is szükség van kétharmados fordulatra

    Facebook-oldalán reagált Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke és frakcióvezetője Matolcsy György gazdasági bizottsági ülésen elhangzott beszédére. Gelencsér Ferenc szerint nemcsak a gazdaságban, hanem a parlamentben is szükség lenne kétharmados fordulatra.

Gelencsér kiemelte, hogy Matolcsy bevallotta: a Fidesz unortodox gazdaságpolitikája egy hazugság volt. "Nem a fideszes kormányzásnak köszönhetően tudtak előre lépni egyet a magyar családok, hanem annak ellenére. Mondjuk ki az igazságot: a jólét növekedése kizárólag az EU-s pénzeknek volt köszönhető" - írta ezzel kapcsolatban a Momentum politikusa.

Bejegyzése végén Gelencsér Ferenc hozzátette, hogy láthatjuk, mire képes a Fidesz ekkora korrupció mellett és uniós források nélkül: megélhetési válságot okoztak, tombol az infláció és nincs benzin a kutakon.

     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.