OS Országos Sajtószolgálat
2023. február 4. szombat
Ismertető


2022. december 6., kedd 23:45

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. december 6., kedd (OS) - Az éj leple alatt, sunnyogva bejelentették: befuccsolt a kommunista módon használt üzemanyag-ársapka

    Mára világossá vált, hogy az üzemanyag-ársapka működésképtelen. A kormány több mint egy éve használta a kommunista időket idéző ársapkát, amely mára azt eredményezte, hogy Magyarország a szocialista időket idéző hiánygazdasággá vált.

Az emberek joggal dühösek a kormányra, hogy az ünnepek előtt ilyen bizonytalan helyzetbe sodorta őket, így nem csak a kiugróan magas inflációval, a gyenge forinttal, de még az üzemanyaghiánnyal is meg kell küzdeniük.

A konzervatív Jobbik több mint egy évvel ezelőtt időszakosan javasolta az ársapka bevezetését, egy olyan rövid távú átmenetre, mely mellett a kormány jövedéki adócsökkentést vezet be, egyetértésben az Európai Bizottsággal. Ehelyett a miniszterelnök háborút indított az európai közösség ellen, aminek az lett az eredménye, hogy a cukron, olajon és egyéb termékeken túl az uniós támogatásokat is befagyasztotta.

A Jobbik konzervatív közösségként azt a normális álláspontot képviseli, hogy európai szövetségeseinkkel kiegyezve, a kommunista ársapkákat magunk mögött hagyva eredményesebben lehetne segíteni az Európában szinte példátlanul nehéz helyzetbe jutott magyar emberek és kisvállalkozások talpon maradását.
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.