OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2022. december 6., kedd 23:50

A Kortárs Építészeti Központ Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. december 6., kedd (OS) - A Kortárs Építészeti Központ és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Urbanisztika Tanszéke a DANUrB+ Interreg (Danube Urban Brand+) partnerség keretében nemzetközi konferenciát szervez Budapesten.

    A DANUrB+ zárókonferencia - A Journey Connecting Communities - fókuszában a DANUrB+ eredmények értékelése és a Duna menti közösségek jövője áll. Meghívott előadóink egész Európából érkeznek, hogy megosszák saját tapasztalataikat és gondolataikat a fenntartható városhasználatot és turizmust övező kérdésekről.
A konferencia célja, hogy szélesebb közönségnek mutassa meg, hogyan teremthető meg a kulturális kohézió a Duna-régióban a helyi közösségek bevonásával, az épített, természeti és kulturális örökségek újra-értékelésével, valamint a fenntartható turizmus és a regionális márkaépítés fejlesztésével. A konferencia folyamán a teljes DANUrB+ partnerség bemutatja saját projektjeit és eredményeit, majd az Európa számos országából érkező szakmai előadók prezentációi következnek.
A szakmai est zárása az "Eyes of the Danube - A journey connecting communities" DANUrB+ dokumentumfilm lesz, amely a Duna kultúrtájain kalauzolja körbe a nézőt, bemutatva a projektben három év alatt összegyűjtött gazdag tudásanyagot.
Amennyiben a DANUrB+ projekt eredményeiről vagy a konferenciáról további információkat szeretne megtudni, keresse fel szervezetünk honlapját!
     Kiadó: Kortárs Építészeti Központ Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.