OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2023. január 19., csütörtök 11:54

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség közleménye
    Budapest, 2023. január 19., csütörtök (OS) - Kiemelkedő siker a WorldStar Student Csomagolástervezési világversenyen

    A Csomagolási Világszövetség (WPO) által szervezett WorldStar Student Csomagolástervezési Világversenyen 17 magyar egyetemi hallgató munkáját találta elismerésre méltónak a WPO nemzeti szakmai tagszervezeteinek – köztük a CSAOSZ – Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség – vezetőiből álló zsűri.

A világszinten is egyedülálló pályázaton a Corvin Rajziskola, a Metropolitan, az Óbudai és a Soproni Egyetem hallgatói vehettek részt, miután a CSAOSZ által szervezett HUNGAROPACK Student nemzeti versenyen eredményesen szerepeltek.

A díjazott magyar pályázatok közül is kiemelkedik Antal Natália, a Soproni Egyetem hallgatójának Sunglasses packing (Napszemüveg papíriszap-dobozos csomagolásterve), amely a 272 díjazott nevezés között a legjobb 13 pályázat közé bekerülve "Kiválósági oklevelet" kapott.

     Kiadó: Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.