OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2023. január 24., kedd 13:48

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2023. január 24., kedd (OS) - DK: A ló néz, a csikó lát, eltüntették a Fidesz új "Borkai-videóját"?

    Mindent megtesz a Fidesz által uralt ügyészség, hogy eltüntesse a Völner Pál volt igazságügyi államtitkár és az őt a gyanú szerint lefizető végrehajtó-vezér, Schadl György közös korrupciós ügyének lehetséges bizonyítékait. Az RTL híre szerint a vádhatóság megsemmisítette a Schadl páncélszekrényében talált videofelvételeket és fotókat, amelyeken az látható, hogy több ember folytat szexuális aktust.

A Demokratikus Koalíció szerint a Fidesz ügyészsége azért csaphatott le az új "Borkai-videóra", mert ezzel próbálhatták megzsarolni a Völner-ügy nagyhatalmú fideszes, illetve kormánykapcsolatokkal bíró érintettjeit. Ha kiderült volna, hogy kik vannak a felvételeken, az Borkai Zsolt egykori fideszes polgármester ügyéhez hasonlóan súlyos politikai botrányt idézhetett volna elő és több fideszes politikus bukását okozhatta volna. Most, hogy a Völner-ügyben lefoglalt DVD-ket és fotókat megsemmisítették, honnan tudhatjuk meg, hány fideszes politikust tartott a markában szexvideókkal a végrehajtók korrupt vezére? A Demokratikus Koalíció szerint ez az eset újabb bizonyítéka annak, hogy a Polt Péter vezette ügyészség az Orbán-kormány megrendelésére dolgozik, és el akarják tüntetni a Völner-ügy bizonyítékait.

Varga Zoltán
országgyűlési képviselő, DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.