OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2023. január 26., csütörtök 19:50

A NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2023. január 26., csütörtök (OS) -

    "Tudással és kutyákkal együtt a gyerekek fejlődéséért" címet viselő eseménysorozat a NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesület (NEO MSKE) szervezésében lezárult.
A NEO MSKE másfél év alatt tizenegy workshopot, tizenkettő előadást tartott online és jelenléti formában nyolc hasonló témában tevékenykedő szervezet aktív részvételével.
A rendezvénysorozat a kutyás terápiában résztvevő szakemberek és felvezetők közös munkájának elősegítése és támogatása mellett, a tudásmélyítéssel, attitűdformálással, valamint jó gyakorlatok bemutatására és megosztására biztosított lehetőséget.
Azt, hogy az ismeretterjesztő előadásaink ingyenesen elérhetőek voltak mindenki számára az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet tette lehetővé a FOF2021-B-1266 pályázat által.

     Kiadó: NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.