OS Országos Sajtószolgálat
2023. június 9. péntek
Ismertető


2023. január 30., hétfő 13:34

A Diótörés Alapítvány közleménye
    Budapest, 2023. január 30., hétfő (OS) - A Diótörés Alapítvány sikeresen lezárta VEKOP-7.1.5-16-2017-00004 pályázati programját. A pályázat címe: Elsőként diótörés! Szükségletalapon szervezett, interdiszciplináris projekt az utcán élő, elsősorban volt állami gondozott, veszélyeztetett, sok esetben fel nem ismert kettős diagnózisú, ellátatlan fiatal felnőttek társadalmi habilitációja érdekében.

    A pályázat keretében a Diótörés Alapítvány 1610 vendégéjszakát biztosított a projektben részt vevők számára és 17 hátrányos helyzetű személyt sikerült bevonni a munkaerőpiaci integráló programokba. A program 2021.01.01-től 2022.12.31-ig tartott, a támogatás összege 49 253 284 Ft volt. A pályázat megvalósítása során 24 hónapon keresztül heti rendszerességgel, egyéni életvezetési, egészségügyi, pénzügyi-gazdálkodási és konfliktuskezelési tanácsadás zajlott, segítő szakemberek, mentorok, önkéntesek vezetése mellett egyéni és csoportos fejlesztésben.
    
     Kiadó: Diótörés Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.