OS Országos Sajtószolgálat
2023. június 9. péntek
Ismertető


2023. február 1., szerda 14:47

A Római Sas Magyar Érintettségű Lovagjainak Nemzetközi Egyesülete közleménye
    Budapest, 2023. február 1., szerda (OS) -

    Képi formában és szóban is értesültünk arról, hogy Ukrajnában a háborúnak vannak olyan áldozatai, amelyekre talán nem is gondoltunk.
Tudjuk, hogy az emberek menekülnek, hogy az épületek tönkremennek. Azt is sejthetjük, hogy a helybéliek milyen nehézségekkel küszködnek. Azonban talán éppen ezért, mert eddig csak az emberekkel foglalkoztunk, arra nem is gondoltunk, hogy a kényszerűség miatt elhagyott, elhanyagolt háziállatoknak is nehéz az életben maradás.
Sokan elpusztulnak hasonlóképpen, mint az emberek a bombák becsapódásától, de azok az állatok, amelyeket gazdáik menekülésük során hátra hagynak, azok bizony éheznek és zord körülmények között élnek – már ha életben maradnak.
Vannak olyan önkéntesek Ukrajnában, aki felkarolták ezeknek az állatoknak az ügyét és egyik sastársunkon keresztül információ érkezett erről a helyzetről.
Ezért fordulunk mindenkihez, aki szívén viseli az elhagyott háziállatok sorsát, hogy ha tud, segítsen.

     Kiadó: Római Sas Magyar Érintettségű Lovagjainak Nemzetközi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.