2024. április 19. péntek

2023. február 2., csütörtök 14:46

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2023. február 2., csütörtök (OS) - Ujhelyi inkább arról tájékoztasson, mit tud a brüsszeli korrupciós botrányról! – Reagálás Ujhelyi István nyilatkozatára

Ujhelyi István ahelyett, hogy álhírek gyártásával a rá irányult figyelem elterelésén erőlködik, inkább arról tájékoztassa a magyar embereket, hogy mit tud a brüsszeli korrupciós botrányról, vagy akár a dollárbaloldal külföldi finanszírozásáról. Ujhelyi István csúnyán lebukott, amikor azt állította, hogy nem is ismeri az európai parlamenti korrupciós botrány szereplőit, aztán kiderült több rendezvényen is együtt volt Eva Kailivel. Tájékoztatjuk Ujhelyi Istvánt, hogy Magyarországon a járvány hónapok óta lecsengett, köszönhetően az eredményes járványkezelésnek.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz