OS Országos Sajtószolgálat
2023. június 4. vasárnap
Ismertető


2023. február 2., csütörtök 15:04

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2023. február 2., csütörtök (OS) - Az MSZP Péterffy Attilát, Pécs jelenlegi polgármesterét támogatja a 2024-es önkormányzati választásokon

    2019-ben Pécsen egy nagyon széles politikai koalíció kapott bizalmat a választóktól – mondta Péterffy Attila, Pécs polgármestere, majd felidézte: "egy morális és egy gazdasági csődből kellett, hogy kivezessük a várost".

"Nagyon bízom abban, hogy a pécsiek látják a közös eredményeinket, ez az, ami bennünket arra biztat, hogy 2024-ben közösen ismét egy megmérettetésre együtt vállalkozzunk" – folytatta a polgármester, majd hozzátette: ebben nagyon fontos a Magyar Szocialista Párt támogatása, külön megköszönve az MSZP helyi és országos elnökségének a támogatást. "Bízom abban, hogy az elért közös eredményeink lesznek azok, amelyek alapján a pécsi szavazók bizalmát ismét elnyerhetjük" – fogalmazott.

A sajtótájékoztatón részt vett Kaposi Levente, az MSZP pécsi elnöke és Csaba István, az MSZP megyei elnöke, a párt Országos Elnökségének tagja is.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.