OS Országos Sajtószolgálat
2023. június 9. péntek
Ismertető


2023. február 2., csütörtök 16:18

A Belügyminisztérium közleménye
    Budapest, 2023. február 2., csütörtök (OS) -

    Brüsszel elhibázott bevándorlás politikája, a nemzetközi embercsempész szervezetek gátlástalan jelenléte miatt az Európába tartó illegális bevándorlók ezrei halnak meg a szárazföldön, fulladnak a Földközi-tengerbe, folyóvizekbe.
Az, hogy a Magyarország elleni ügyet kezdeményező Soros-hálózat épp egy magyarországi haláleset kapcsán támad, nem más, mint egy újabb, hazánk és a magyar határvédelem elleni nyomásgyakorlás és lejáratási kísérlet.
A konkrét ügyet a magyar rendőrség kivizsgálta, a vádakat számos alkalommal visszautasította. Az elhunyt 22 éves szír állampolgár igazságügyi boncolása alkalmával az orvosszakértők kétséget kizáróan, egybehangzóan megállapították, hogy a halál oka vízbefulladás, a holttesten külsérelmi nyom, bántalmazásra, külső behatásra utaló elváltozás nincs, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel.
Az EJEB ítélete nem jogerős, az ellen Magyarország várhatóan fellebbez.

     Kiadó: Belügyminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.