OS Országos Sajtószolgálat
2023. március 22. szerda
Ismertető


2023. március 18., szombat 13:51

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2023. március 18., szombat (OS) - A magyar kormány azonnal vonja vissza Putyin-párti javaslatát!

    A Jobbik-Konzervatívok felszólítja az Orbán-kormányt, hogy azonnal vonja vissza a háborús bűnös Putyin érdekeit védő parlamenti határozati javaslatát!

Több hete tart az az alantas álnemzeti színjáték, amelyben hirdetik a magyar kormány azonnali tárgyalásokat követelő álláspontját. Azt akarja elérni Orbán Viktor kormánya, hogy a háborús bűnös Putyin egy asztalhoz üljön áldozatával, az ukránokkal és az őt a Hágai Nemzetközi Bíróság elé vinni akaró Európai Unióval, illetve az Amerikai Egyesült Államokkal annak érdekében, hogy Putyin megmenekülhessen, illetve területeket szerezhessen Ukrajnából. A magyar kormány ezt az alantas és abszurd javaslatot nevezi békepárti javaslatnak.

Felszólítjuk az Orbán-kormányt, hogy egyetlen, a hazája szolgálatára felesküdött magyar - kormánypárti vagy ellenzéki - országgyűlési képviselőt se hozzon olyan lehetetlen helyzetbe, hogy ezt az álláspontját határozati javaslatként a magyar országgyűlésben el akarja fogadtatni. Azonnal vonja vissza ezirányú szándékát!

Moszkva-barát magyar kormány helyett az Európai Unió mellett elkötelezett jóléti politikát követelünk. Normális Magyarországot, nem idegen érdekeket szolgáló, az embereket elszegényítő kormányzást. Nem hagyjuk kivezetni hazánkat az európai közösségből!
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.