2024. április 25. csütörtök

2023. március 30., csütörtök 11:45

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület közleménye (4. rész)
    Budapest, 2023. március 29., szerda (OS) - Pályázati kiírás - "Az év információvédelmi dolgozata - 2023" cím elnyeréséért

5. Pályázat elbírálása

A beérkezett pályázatokat a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület szakértő tagjai egységes szempontrendszer alapján bírálják el.

6. Pályázat eredményének közzététele és díjazása

A Pályázat kiírója egy díjat ad ki az "Év információvédelmi dolgozata - 2023" "Szakdolgozat kategóriában" és egy díjat ad ki "Év információvédelmi dolgozata - 2023" "Diplomadolgozat kategóriában" és az "Év információvédelmi dolgozata - 2023" "Egyéb tanulmány" címmel. A pályázók elektronikus levélben kapnak értesítést a díj odaítéléséről. A nyertes pályázó(k) nevét, munkájuknak címét és a képző intézmény, vagy kiadó nevét a pályázat kiírója közzéteszi honlapján.

A pályázatokat a pályázat kiírója 2023. augusztus 31-ig elbírálja, értesíti a pályázókat, és az eredményt közzéteszi.

A pályázat eredményéről a pályázat kiírója beszámol a CVII. Információvédelem menedzselése szakmai fórumon 2023. szeptember 20-án, és a pályázat nyerteseinek lehetőséget biztosít a fórumon pályaművük kb. 20 perces előadásban való bemutatására.

A pályázat kiírója fenntartja azt a jogát, hogy amennyiben a beérkezett pályamunkát, annak színvonala miatt nem tartja díjazásra érdemesnek, akkor az adott kategóriában nem ad ki díjat.
     Kiadó: Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület