OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2023. március 30., csütörtök 11:45

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület közleménye (4. rész)
    Budapest, 2023. március 29., szerda (OS) - Pályázati kiírás - "Az év információvédelmi dolgozata - 2023" cím elnyeréséért

    5. Pályázat elbírálása

A beérkezett pályázatokat a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület szakértő tagjai egységes szempontrendszer alapján bírálják el.

6. Pályázat eredményének közzététele és díjazása

A Pályázat kiírója egy díjat ad ki az "Év információvédelmi dolgozata - 2023" "Szakdolgozat kategóriában" és egy díjat ad ki "Év információvédelmi dolgozata - 2023" "Diplomadolgozat kategóriában" és az "Év információvédelmi dolgozata - 2023" "Egyéb tanulmány" címmel. A pályázók elektronikus levélben kapnak értesítést a díj odaítéléséről. A nyertes pályázó(k) nevét, munkájuknak címét és a képző intézmény, vagy kiadó nevét a pályázat kiírója közzéteszi honlapján.

A pályázatokat a pályázat kiírója 2023. augusztus 31-ig elbírálja, értesíti a pályázókat, és az eredményt közzéteszi.

A pályázat eredményéről a pályázat kiírója beszámol a CVII. Információvédelem menedzselése szakmai fórumon 2023. szeptember 20-án, és a pályázat nyerteseinek lehetőséget biztosít a fórumon pályaművük kb. 20 perces előadásban való bemutatására.

A pályázat kiírója fenntartja azt a jogát, hogy amennyiben a beérkezett pályamunkát, annak színvonala miatt nem tartja díjazásra érdemesnek, akkor az adott kategóriában nem ad ki díjat.
     Kiadó: Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.