2024. április 20. szombat

2023. május 19., péntek 10:25

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület közleménye
    Budapest, 2023. május 19., péntek (OS) - A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2006-ban alapította meg az "Év információbiztonsági újságírója" címet, melyet minden évben nyílt pályázati felhívás keretében hirdet meg. Az idei évben változtattunk – tekintve, hogy az ilyen típusú cikkeket már komplett csapatok állítják elő. A megadott határidőre több pályázat is érkezett és az értékelés után a HTE – EIVOK szakosztályának képviselői vehették át az erkölcsi elismeréssel járó díjat az Egyesület 2023. május 17-i "Információvédelem menedzselése" szakmai fórumán

Az "Év információbiztonsági tartalomszolgáltatója - 2023" erkölcsi elismeréssel kívánja az Egyesület azon tartalomszolgáltatók teljesítményét díjazni, akik sokat tesznek az információvédelmi tudatosságért, a témában rendszeresen publikálnak, blogolnak és felhívják a figyelmet a téma fontosságára.

Az "Év információbiztonsági tartalomszolgáltatója - 2023" címet A HTE – EIVOK szakosztályának képviselői (dr. Magyar Sándor, Oláh István, Buga Ferenc és Hrucsár Mária) vehették át az Egyesület 2023. május 17-i szakmai fórumán Gasparetz Andrástól, az Egyesület elnökétől.

A Hétpecsét Egyesületnél hagyomány, hogy a díjazottak szabad kártyát kapnak, hogy a díjátadáskor milyen témában kívánnak előadni. Az EIVOK képviselői következő rendezvényüket, a 2023. május 25-én megrendezendő EIVOK-36 HTE-SOC szakmai tudományos minikonferenciát ajánlották az egybegyűltek figyelmébe.

További információk és a fotók a díjátadásról az Egyesület honlapján érhetőek el.

Kiadó: Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület