OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2023. május 19., péntek 10:25

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület közleménye
    Budapest, 2023. május 19., péntek (OS) - A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2006-ban alapította meg az "Év információbiztonsági újságírója" címet, melyet minden évben nyílt pályázati felhívás keretében hirdet meg. Az idei évben változtattunk – tekintve, hogy az ilyen típusú cikkeket már komplett csapatok állítják elő. A megadott határidőre több pályázat is érkezett és az értékelés után a HTE – EIVOK szakosztályának képviselői vehették át az erkölcsi elismeréssel járó díjat az Egyesület 2023. május 17-i "Információvédelem menedzselése" szakmai fórumán

    Az "Év információbiztonsági tartalomszolgáltatója - 2023" erkölcsi elismeréssel kívánja az Egyesület azon tartalomszolgáltatók teljesítményét díjazni, akik sokat tesznek az információvédelmi tudatosságért, a témában rendszeresen publikálnak, blogolnak és felhívják a figyelmet a téma fontosságára.

Az "Év információbiztonsági tartalomszolgáltatója - 2023" címet A HTE – EIVOK szakosztályának képviselői (dr. Magyar Sándor, Oláh István, Buga Ferenc és Hrucsár Mária) vehették át az Egyesület 2023. május 17-i szakmai fórumán Gasparetz Andrástól, az Egyesület elnökétől.

A Hétpecsét Egyesületnél hagyomány, hogy a díjazottak szabad kártyát kapnak, hogy a díjátadáskor milyen témában kívánnak előadni. Az EIVOK képviselői következő rendezvényüket, a 2023. május 25-én megrendezendő EIVOK-36 HTE-SOC szakmai tudományos minikonferenciát ajánlották az egybegyűltek figyelmébe.  

További információk és a fotók a díjátadásról az Egyesület honlapján érhetőek el.

     Kiadó: Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.