OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2023. május 28., vasárnap 09:56

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye
    Budapest, 2023. május 28., vasárnap (OS) - Történelmi bűn tönkretenni a gyermekek jövőjét! -

    A Nemzetközi Gyermeknap alkalmából az LMP – Magyarország Zöld Pártja a jövő védelmére hívja fel a figyelmet.

Ahhoz, hogy a gyermeknap igazán gyermeknap lehessen, az kell, hogy a ma társadalma biztosítsa az élhető bolygót a jövő generációk számára. Hiszen mi csupán kölcsönkaptuk a Földet szüleinktől, nagyszüleinktől, és kötelességünk olyan állapotban továbbadnunk gyerekeinknek és unokáinknak, ahogy azt mi is megörököltük.

Ahhoz, hogy az utánunk lévő generációk tiszteletét kivívjuk és a szemükbe tudjunk nézni, mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy megőrizzük levegőnk tisztaságát, vízkincsünket, erdőinket, földjeink termékenységét.

Soha nem fogjuk tudni lemosni magunkról a gyalázatot és a történelem jogos ítéletét, ha nem teszünk meg mindent a klímaváltozás káros hatásainak enyhítéséért. Nem lehetünk olyan önzők, hogy saját kényelmünk és túlfogyasztásunk érdekében tönkretegyük ezt a csodálatos bolygót!

LMP Sajtó
     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.