OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2023. június 5., hétfő 11:19

A Gazdaságfejlesztési Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2023. június 5., hétfő (OS) - Elindult "Az Év Felelős Foglalkoztatója" pályázat

    A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén is különdíjban részesíti a képzés, szakképzés területén leginkább kiemelkedő pályázatot. Második alkalommal van lehetősége "LOW – Budget"  különdíjra pályázni azoknak a cégeknek, amelyek alacsony költségvetésből valósítottak meg innovatív, felelős foglalkoztatói jó gyakorlatokat. 2023-ban is lehetőség van a "FiatalokÉRT" különdíjra pályáznia, azoknak a cégeknek, akik aktívan tesznek a fiatal, 30 év alatti munkavállalók foglalkoztatásának javításáért, megtartásáért. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 2023-ban a "A Főváros Felelős Foglalkoztatója" különdíjat ajánlja fel a legjobb, budapesti székhellyel rendelkező pályázónak.

Az "Év Felelős Foglalkoztatója 2023" pályázaton részt vett szervezetek, valamint a jó eredményt elért pályázók továbbá többletpontot kaphatnak az OFA Nonprofit Kft., 2023 szeptemberétől – 2024. év végéig meghirdetett pályázatain. A pályázati beadási határideje 2023. augusztus 15. a részletes információk az OFA Nonprofit Kft. honlapján találhatók.

     Kiadó: Gazdaságfejlesztési Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.