OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2023. június 5., hétfő 11:23

A Gyermekétkeztetési Alapítvány közleménye
    Budapest, 2023. június 5., hétfő (OS) -

    Piringer László a "magyar Forrest Gump" újabb kihívást teljesít, 120 napon keresztül minden nap félmaratont fut futópadon.

Amit nem szimplán teljesíteni szeretne, hanem általa bekerülni a Guiness Rekordok közé. Laci ismét bizonyítja kitártását és nagylelkűségét. Laci futását május 8-ától a közösségi oldalán lehet követni, ahol arra is felhívja a figyelmet, ahogy minden alkalommal, úgy most is jótékonykodik, és a Gyermekétkeztetési Alapítványt támogatja.

2021-ben első magyarként, 78 nap alatt 5005 kilométert megtéve keresztülfutott az Amerikai Egyesült Államokon. 2022-ben 24 óra futással 173 kilométert teljesített a Margitszigeten.

Kövessük minél többen jó példáját, és örüljünk együtt sikerének.

     Kiadó: Gyermekétkeztetési Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.