OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 17. szerda
Ismertető


2023. június 6., kedd 16:19

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2023. június 6., kedd (OS) - Uniós források nincsenek, óriási a baj, de a valóság meghajlítható a propagandával – Kele János reakciója Nagy Márton bejelentésére

    Kele János, a Momentum elnökségi tagja a közösségi médiában reagált Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszterre, aki ma úgy nyilatkozott, hogy hazánknak fel kell készülnie egy uniós források nélküli létre.

A Momentum gazdaságpolitikusa szerint Nagy Márton mondatai azt mutatják, hogy a baj hatalmas, a pénz elfogyott, a kormány pedig lényegében koldul, akkugyárakba fojtja hazánk jövőjét, kínai bankoknál gazsulál kölcsönért, belenyúl az állampolgárok zsebébe. "És mégis: a valóság meghajlítható pusztán azzal, hogy miközben minden közszolgáltatást lerohaszt és elzülleszt a kormány, van egyetlen iparág, amelyet egyáltalán nem érintenek a megszorítások: ez pedig a propaganda" – írja ezzel kapcsolatban Kele, aki hozzáteszi, hogy beköszöntött az a kor, amelyben nem az infláció mértéke a fontos, nem a jövedelmek vásárlóértéke számít, nem a lakások ára, nem az államadósság szintje foglalkoztatja a szavazót, hanem az, van-e kire haragudni a gondok miatt.

"Akinek erőforrásai vannak, az erőből bármit áttol: akár azt is, hogy a rekordinfláció oka a háború, hogy az ellenfél halált hoz, vérfürdőt, apokalipszist. Ehhez képest az infláció lófütty, ugye" – emeli ki posztjában a Momentum politikusa.

     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.