OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2023. június 10., szombat 11:20

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2023. június 10., szombat (OS) - Az LMP reakciója az Európai Unió Tanácsának a Közös Európai Menekültügyi Rendszer reformjára vonatkozó döntésére -

        Álszentnek és elfogadhatatlannak tartjuk azt az érvelést, ami ezt a válsághelyzetet pozitív gazdasági lehetőségként, az olcsó munkaerő biztosításának módjaként írja le. A tömeges migráció jelensége sem a befogadó országoknak, sem a kibocsátó országoknak nem jó, hiszen Európában az integráció gyengesége miatt társadalmi feszültségeket okoz, a kibocsátó országok pedig a fiatal generáció tömeges elvándorlása miatt kerülhetnek reménytelen helyzetbe.
     Európában sokkal komolyabban kell venni az éghajlatváltozás hatásai elleni küzdelmet, és sokkal több segítséget kell adni a válság sújtotta térségekben a szülőföldön való megmaradás feltételeinek megteremtéséért.

Keresztes László Lóránt,
az LMP országgyűlési képviselője
a Fenntartható fejlődés bizottság elnöke

Szendefy Mária,
az LMP országos elnökségének tagja
     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.