OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2023. szeptember 15., péntek 14:45

A Jobbik - Konzervatívok közleménye
    Budapest, 2023. szeptember 15., péntek (OS) - Ács sem kér migránsmunkás telepet!

    A Fidesz-kormány szándéka, hogy százezrével telepítse a migránsmunkásokat hazánkba, lecserélve a magyar munkaerőt, letörve a béreket, megbontva hazánk kulturális egységét. A Jobbik-Konzervatívok nem nézi tétlenül ezt az újabb, a magyar nemzeti érdekekkel totálisan ellentétes tervet!

Komárom térségét már eddig is súlyos környezeti károk érték a Samsung gyár miatt, a betelepített migránsmunkások pedig végképp elveszik a helyiektől a normális élet lehetőségét. A közeli Ácson is szállót építene a kormány a migránsmunkásoknak ahelyett, hogy a magyar emberek megélhetését és lakhatását segítenék.

A migránsmunkások tömeges betelepítése elveszi a lehetőséget a fiatalok elől, és még többüket késztet majd arra, hogy elhagyják hazánkat egy jobb élet reményében. Magyarok ki, ázsiai migránsmunkások be! Ezt szeretné a Fidesz!

Mi, Jobbik-Konzervatívok viszont azért dolgozunk, hogy ezt megakadályozzuk! Elég volt abból, hogy a Fidesz-kormány kizsákmányolja és kiszolgáltatja hazánkat!

Magyarország nem lesz ázsiai munkásszálló! Migránsmunkások helyett normális béreket!
    
     Kiadó: Jobbik - Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.