OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2023. szeptember 18., hétfő 15:57

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2023. szeptember 18., hétfő (OS) - Öt területen azonnali beavatkozásra van szükség!

    Az Orbán-kormány hibás gazdaság- és társadalompolitikája miatt megélhetési válság van ma Magyarországon. Az MSZP nem tűri csendben, hogy tovább romoljanak az életkörülmények, ezért az ősszel az öt legfontosabb területen kezdeményezünk azonnali beavatkozást.

A fideszes kormány 13 év alatt oda juttatta a lakosságot, hogy mára 2 millióan élnek létminimum alatt, a magyar minimálbér a legalacsonyabb EU-szerte, az infláció pedig a legmagasabb, mindemellett a reálkereset 10%-os csökkenést mutat. Félbemaradt beruházások, zuhanó kiskereskedelmi forgalom és fogyasztás jellemzi ma a magyar gazdaságot, továbbá a kormány hibájából kifizetetlen 30 milliárd eurós uniós támogatás.
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.