OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2023. szeptember 19., kedd 11:56

A Mi Hazánk frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2023. szeptember 19., kedd (OS) -

    Ahogy megszokhattuk, a magyar külügy természetesen nem reagált a kijelentésekre, de ez talán nem is meglepő azok után, hogy a kárpátaljai magyarok helyett a háború kitörésekor is inkább az ukrán területi egységért aggódtak. Az pedig már csak pont az i-n, hogy azóta is - orosz olajból készült - üzemanyaggal, pénzzel és az uniós csatlakozási szándékában is támogatja a magyar kormányzat azt az Ukrajnát, amely két lábbal tiporja a kárpátaljai magyar kisebbség jogait, s amely a terrorcselekményektől sem riadt volna vissza annak érdekében, hogy gazdaságilag ellehetetlenítse országunk.

A Mi Hazánk álláspontja ebben a témában is markánsan elkülönül a többi hazai politikai
pártétól, hiszen mi azt mondjuk, hogy amíg az ukrán politikai vezetés ennyire semmibe veszi nemzettársainkat, amíg ennyire cinikusan viszonyul az őshonos magyar kisebbséghez, addig semmilyen támogatást nem kaphat hazánktól!

Dócs Dávid, alelnök, Mi Hazánk

     Kiadó: Mi Hazánk frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.