OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2023. szeptember 19., kedd 12:07

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2023. szeptember 19., kedd (OS) - Fidesz: Ha Gyurcsányék vezetnék az országot, már háborúba sodorták volna - Reagálás a DK árnyékkormány videójára

    Ha Gyurcsányék vezetnék az országot, akkor már háborúba és gazdasági válságba sodorták volna hazánkat, migránsokkal telepítenék be a magyar falvakat és városokat, és LMBTQ-propagandával mosnák a gyerekek agyát. A dollárbaloldal teljesítené a háború- és bevándorláspárti Brüsszel és a Soros-hálózat minden parancsát, teljesen feladná a nemzeti szuverenitásunkat, és újra megszorításokkal tenné tönkre a magyar családokat. A Gyurcsány vezette baloldal háborúpárti és bevándorláspárti.

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.