OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2010. december 30., csütörtök 00:01

A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) csak ajánlani tudja a hazai vállalkozóknak a szenzációs MGFA projektet!
    Budapest, 2010. december 29., szerda (OS) - A VSZ elnöksége maximálisan támogatja az MGFA fejlesztési programját és meggyőződése, hogy ezrével menekülhetnek meg a cégek a csődtől és tízezrével jöhetnek létre új munkahelyek az ÜZLETI ÖTLETEK program segítségével.

    A világ legjobb és legmegvalósíthatóbb üzleti ötletei
már a magyar vállalkozóknak is rendelkezésére állnak

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány (MGFA) azért gyűjtötte egybe a Magyarországon még meg  nem valósított, szenzációs, 10.000 db üzleti  ötletét, hogy segítse a hazai mikró, kis- és középvállalkozásokat a válság hatékony kezelésében, és hogy a cégek könnyedén tudjanak váltani a piac igényeinek megfelelően.

Az MGFA a programhoz csatlakozó vállalkozók érdekében hozta létre a partnereivel és szponzoraival a Sikeres Vállalkozók VIP Klubját. Az önsegítő vállalkozói klubhoz minden magyar vállalkozás csatlakozását várják, amelyek szeretnék a gazdaságilag nehéz időket az MGFA kínálta lehetőséggel túlélni.

Minden cég és vállalkozás, amely a klub tagja, ezidő alatt ingyenesen megkapja heti bontásban az üzleti ötletek színe-javát, amit Magyarországon még nem valósítottak meg, de Magyarországon igény lenne megvalósításukra, és világszerte bizonyított a projekt/ötlet pénzügyi sikeressége, így biztos egzisztenciát jelenthet akár  megyénként vagy településenként a megvalósítójának.

Az ötletek jelentős részéhez alig van szükség extra tőkére, mert a jelenlegi vállalkozási tevékenységhez illeszthető, de már úgy, hogy milliós bevételeket hozhat megvalósítójának havonta, hetente, de akár naponta is.

Néhány ötlet olyan nagy jelentőségű, hogy hazai bevezetője rövid idő alatt kitörhet a kkv-k közül: jelentős vállalatbirodalom építhető az egyszerű ötletre.

Minél több vállalkozás csatlakozik az alapítvány által létrehozott klubhoz, annál több cég maradhat talpon, mentheti meg a vállalkozás tulajdonosainak családi egzisztenciáját, valamint a vállalkozásnál dolgozó alkalmazottak munkahelyeit.

A vállalkozássegítő szervezetek a kezdeményezéstől több ezer vállalkozás, ill. többtízezer munkahely megmentését várják.

Minden csatlakozott vállalkozás a tagsága alatt ajándékba kap egy 150 polcos internet áruházat, ill. internetes bemutatótermet, valamint számtalan vállalkozásokat segítő, költségcsökkentő lehetőséget is, például filléres mobiltelefon-előfizetést, amellyel akár a csatlakozottak partnercégeiket is ingyen hívhatják éjjel-nappal. Vállalkozássegítő lehetőségeket úgy állította össze az MGFA, hogy ezzel is a cégek globális online jelenlétét és az e-kereskedelem hazai fejlődését támogassa.

Az üzleti ötletek, gazdasági projektek, franchise megoldások, gyártási és konstrukciós ajánlatok gyűjtése tovább folytatódik.

Az érdeklődő vállalkozások a következő honlapon tudnak fél perc alatt regisztrálni, majd  jelentkezni a Sikeres Vállalkozók VIP Klubjába :    http://www.uzleti5letek.info/

Kiegészítő információ a társhonlapon: http://www.vallalkozasokert.info/
Tel:0670-3989159
    Kiadó: Vállalkozók Szövetsége a Reformokért

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.