2024. április 20. szombat

2010. december 31., péntek 12:45

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány (MGFA) az e-kereskedelem terjedéséért!
    Budapest, 2010. december 31., péntek (OS) - Az MGFA sikeres tárgyalások után elérte, hogy az egyik legnagyobb webáruházban és netes platformban  minden magyar vállalkozás és szolgáltató cég  6 hónapig 10 polcos áruházat nyithasson ingyenesen, egy egyszerű regisztráció után.(szolgáltatók pedig áruház helyett, de a plázában mutathatják be, hazai és nemzetközi tevékenységüket.A PLÁZA a   http://www.galaxynetplaza.com  felületen érhető el és pár perc alatt mindenki feltöltheti (próba) áruházát. Az MGFA Sikeres Válllakozások VIP Klub tagjai most akár 250 polcos áruházat is nyithatnak ingyen. Info: http://www.vallalkozasokert.info és http://www.uzleti5letek.info

Legyen saját webáruháza 10 perc alatt ingyen az MGFA segítségével.

GalaxyPlaza: komplett  e-commerce  szolgáltatás teljes körű

- üzemeltetéssel,

- ügyfélszolgálattal,

- marketingtámogatással.

Könnyen kezelhető adminisztrációs felület.

A XXI. századi kívánalmak szerint kialakított adminisztrációs felületünkön keresztül gyorsan és egyszerűen szerkesztheti katalógusát.

Egyszerű termékadminisztráció

- kategóriák és termékek szerkesztése egy képernyőn,

- korlátlan számú termék feltölthető.

Részletes, egyénre szabott támogatás

- vásárlási információk követése, tranzakciókezelés, megrendelés követése,

- részletes statisztikák, látogatottság-monitoring.

Könnyen használható webiroda és testreszabás

- könnyen szerkeszthető katalógus,

- statikus oldalak szerkesztése,

- szállítási feltételek.

Teljes körű üzemeltetés

- saját URL használata,

- ügyfélszolgálat telefonon, és on-line,

- biztonságos adatkezelés.

További előnyök

- ingyenes és széles körű marketing az üzletek számára,

- nagy látogatottság,

- olcsó árak.

Akár üzletfeleit is meglepheti vele, mert ingyenes lehetőségünk kérésre tovább is adható! Érdeklődjön:
MGFA Alapítvány: info@gazdasagifelemelkedesert.com
vagy office@gaction.info
Tel: 06-70-398-9159

Az internet világára specializálódott felkészült csapatunk képes arra, hogy megfelelő és hatékony tanácsadással segítse cégét, termékeit.

Képesek vagyunk arra, hogy nagy szakértelemmel lássuk el média- gazdasági vagy politikai kampányait. Tanácsadás keretében tájékozódhat a lobbitevékenységről, valamint a mediálásról, amelyek szintén olyan eszközök, melyeket hatékonyan vethetünk be vállalkozása érdekében.
Tanácsadás során képesek vagyunk arra, hogy átvilágítsuk cégét úgy, hogy rá tudjunk mutatni, mely elemek akadályozzák vagy akadályozhatják jövőben piaci erejét, tevékenységét.

Szolgáltatásaink lényege: fejlesztés – támogatás – hatékony médiatevékenység.

Mi nem tudunk Ön helyett vállalkozni, de tudunk abban segíteni, hogy cége és terméke biztos piacon szerezzen és őrizzen meg a nehéz időszakokban és a gazdasági szárnyalás idején is.

Szeretnénk segíteni Önöknek! Szolgáltatásaink jelentős része ingyenes vagy kedvezően elérhető egy-egy tagsággal.
Tel: 06-70-398-9159

Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

(c) Copyright MTI nonprofit Zrt.