2024. április 19. péntek

2011. március 1., kedd 02:36

felhívás - Csatlakozz az Elnökség Tudósítói csapatához
    Budapest, 2011. március 1., kedd (OS) - A magyar EU-elnökséggel egy időben az elnökségi szilveszteri partin indult az Elnökség Tudósítói projekt, amely az Európai Bizottság által támogatott ifjúsági kezdeményezés. Az elmúlt két hónapban már 32 cikk, tudósítás született, amelyek partnereken keresztül (HÖOK, Euractiv, Kitekintő stb.) és közösségi oldalon is megjelennek. Most további fiatalok jelentkezését várják. http://elnoksegtudositoi.eu/

Célunk, hogy a legtöbbet hozzuk ki az elnökségből, ezért úgy döntöttünk, hogy a 20 fős tudósítói csapatunkhoz további fiatalok társulhatnak.  - Szabados Viktor a program koordinátora, magyar EU-elnökségi összekötő ifjúsági területen.

Aki kedvet érez magában ahhoz, hogy írjon, tudósítson, interjút készítsen az elnökség kapcsán, csatlakozhat az Elnökség Tudósítói csapathoz!

Legutóbbi írásaik között a fiatalok az EU-Kína Ifjúsági Év kínai megnyitójáról egyenesen Pekingből tudósítanak, de az EU és az ifjúság párbeszédéről, az európai hallgatói szervezetek budapesti rendezvényéről is olvashatóak cikkek a program saját weboldalán.

Aki mihamarabb jelentkezik, az a szakmai képzési programunkba is nagy eséllyel becsatlakozhat még!

Jelentkezni emailben lehet, egy életrajzzal és az első cikk ötletével: Szabados Viktor, projektkoordinátor, főszerkesztő
szabados.viktor@fde.hu

Az Elnökség Tudósítói fiatalos és élményszerű, személyes tudósításai RSS formában is átvehetőek, a forrás megjelölésével.

Kiadó: Felsőoktatási Diákszervezetek Egyesülete

(c) Copyright MTI nonprofit Zrt.