OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2011. szeptember 19., hétfő 19:24

Az RWE fentartja álláspontját,de...
    Budapest, 2011. szeptember 19., hétfő (OS) - Az RWE-részéről fentartjuk kritikus álláspontunkat, de a fejlemények nyugtalanítóak..

    Az RWE részéről fenntartjuk kritikus álláspontunkat Kertész Ákos
amerikai nyilatkozatával kapcsolatban, de egyre nagyobb nyugtalansággal figyeljük a kialakult helyzetet. Nem értünk egyet azzal, hogy egy egész életutat elismerő kitüntetést és/vagy díjat visszavonjanak !
Meghökkentőnek tartjuk, hogy a legnagyobb  vehemenciával az a párt támad és kezdeményez, amelyik folyamatosan rasszista,antiszemita felszólalásokat tesz és  szabadcsapatai  közremüködésével félelmet gerjeszt és emberi jogokat sért.
Felhivjuk a társ civil szervezetek és magánszemélyek figyelmét.hogy
közösen lépjünk fel a gyűlöletkeltés minden formája ellen és ne engedjünk teret a bosszúnak és leszámolásnak semmilyen ügyben.

RWE Elnöksége
    Kiadó: Raoul Wallenberg Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.