OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2011. december 15., csütörtök 15:48

Csurka István nyilatkozata I. rész
    Budapest, 2011. december 15., csütörtök (OS) -

    Tarlós István főpolgármester 2011. december 14-én felszólította Dörner György barátomat, az Új Színház általa korábban kinevezett igazgatóját, hogy elhatárolódva tőlem vonja vissza intendánsi kinevezésem a február elsejétől igazgatása alá kerülő színházban. Ellenkező esetre nézve kilátásba helyezte még az igazgatói kinevezés visszavonását is. Körülbelül egyidejűleg tett nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy minderre azért kerül sor, mert én saját hetilapomban az európai értékrendtől eltérő írásokat teszek közzé.    Tekintettel arra, hogy a közönség ebből a nyilatkozat- és utasításözönből semmit sem ért, kötelességemnek érzem megvilágítani a hátteret.    Lapom két előző számában, a december elsejeiben és a december nyolcadikaiban is Soros György tevékenységével foglalkoztam, különös tekintettel a Magyarországra, a forint árfolyamára és a korábban titkosszolgálati eszközökkel is felderíteni ígért spekulációs tevékenységekre. A múlt heti számban feltártam Soros Györgynek az OTP bedöntésére tett sikertelen kísérletét, amelyért 500 millió forintra büntette a PSZÁF. Írtam a font sterling elleni hasonló akciójáról, amely miatt Angliában nem szívesen látott személy, és természetesen származásáról, amelyet ő maga is minden alkalommal hangsúlyoz. Ezeknek és más tényeknek alapján megállapítottam Soros György magyarországi tevékenységnek kétségtelen idegencélúságát. A magyarság semmi jót nem várhat Sorostól, annak ellenére, hogy évtizedekig fenntartott itt egy jótékony célú alapítványt és sok pénz elköltött. Leszűrtem, hogy Soros György az izraeli és az amerikai zsidóság nagyhatalmú képviselője, spekuláns, és mai nehézségeink mögött, a forint árfolyam súlyos ingadozásai mögött is az ő kezét kell keresnünk.     Miután ez a múlt heti írás most érkezett el hatóanyagként a Soros-központokba, megjelentek Tarlós előtt Soros emberei – esetleg maga is személyesen vagy telefonon, és megfenyegették a főpolgármestert. Ez világosan kitűnik abból az ellentétből, amely az előző napokban tett Tarlós- nyilatkozat feltétlen kiállása Dörner és az egész jövendő felállás iránt és aközött a kapkodóan, kényszeredetten fogalmazó nyilatkozat között, amelyet a Soros-támadás után adott ki. Ez csak zavar és kapkodás, a kényszerített ember bevallhatatlan idegessége. Nem tudom, mivel és hogyan fenyegette meg Soros Tarlós Istvánt, de hogy súlyosan megfenyegette és kötelezte legfőbb magyarországi ellenfele, leleplezője, csekélységem elleni síkraszállásra, abban, mint a tárgykör avatott ismerője, bizonyos vagyok.    Soros György még mindig nagyhatalom Magyarországon. Fenyeget, terrorizál, spekulál és dönt sorsok és identitások, sajtószabadság és cenzúra kérdéseiben. Folytatás következik
    Kiadó: Magyar Igazság és Élet Pártja

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.