OS Országos Sajtószolgálat
2023. március 22. szerda
Ismertető


2011. december 30., péntek 14:34

Új magyar orvosi gyógymód az idegrendszeri túlterheltség és az immunrendszer zavarainak kezelésére
    Budapest, 2011. december 30., péntek (OS) -

    Magyar kutatók és mérnökök - Erdőfi Szabó Attila PhD. (a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetségének (KMFAP) tagja) vezetésével – végzett többéves fejlesztői munkája eredményeként, teljesen új szemléletű orvosi készülék született a krónikus betegségekben szenvedők gyógyítására. A készülék az emberi szervezet idegrendszerének és sejtszintű működésének gyenge elektromos- és elektromágneses szabályozására gyakorol hatást, amellyel az önregenerációs folyamatokat képes támogatni a címben felsorolt betegségeknél sokkal több területen.
Az EMOST nevű készülék a  sajátjelterápia  alapján működik, azaz érzékeli a szervezet igen gyenge elektromágneses szabályozó jeleit, amelyeket enyhén módosít és azokat visszavezeti a szervezetbe, így készteti jobb működésre azt. A bio-elektro-feedback elv már régóta ismert, viszont ez az első olyan orvostechnikai készülék, amely az említett módon gyógyít. A berendezés minősítése, adminisztratív regisztrálása a napokban fejeződött be, viszont működésére már több, a világban meghatározó szerepet játszó szaklap, pl. a Nature Precedings, a Electromagnetic Biology and Medicine vagy a European Biophysics Journal is felfigyelt. A berendezés segítségével   hatékonyan enyhíthetőek az idegrendszeri túlterheltség, a idegrendszeri alapú allergiák és fájdalmak, továbbá  az immunrendszerben fellépő  zavarok.
A Máltai Lovagrend (KMFAP) Pro Deo Egyeteme szakmai támogatást nyújtott a hazai és nemzetközi biofizikai kutatások során, és a Lovagrend humanitárius szervezete, a Femeraid sikerrel tudja majd használni az új eszközt a nemzetközi humanitárius tevékenységében, katasztrófa- és vészhelyzeti esetekben világszerte.


    Kiadó: Máltai Lovagrend (KMFAP)

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.