OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2012. január 16., hétfő 15:39

Zöldőrzők - Aktívabban 2012-ben!
    Budapest, 2012. január 16., hétfő (OS) - A Zöldőrzők csapata tavaly szeptemberben indította környezetnevelési programját a Nagykátai kistérségben. 2011-ben három rendezvénnyel, otthon végezhető feladatokkal és ajándékgyűjtési akcióval várta a 10-14 éves fiatalokat. A kampányban a vártnál sokkal több gyermek és nevelő vett részt – a Zöldőrzők legnagyobb örömére.

    A karácsonyi ajándékgyűjtésre rengeteg csomag érkezett - amit a Máltai Szeret szolgálat jutatott el a rászorulókhoz – így valóban boldogan töltötték a szeretet ünnepét az adományozók és az adományozottak egyaránt. Köszönjük a rászoruló gyerekek nevében is a felajánlásokat!      A kampány felénél járunk és érezhető a gyerekek töretlen lelkesedése az otthon végezhető feladatok elkészítésénél. A sikeres versenyben nagy szerep jut a pedagógusoknak is, akik nélkül a Zöldőrzők programsorozat félkarú óriásként állna a kistérségben. A kampány második felének legfőbb célja, hogy a családok és passzívabb gyerekek is megismerjék a Zöldőrzők életérzést  - nyilatkozta Molnár László, kommunikációs referens.     A 2012-es szezont február első szombatján egy nagyszabású sportversennyel nyitják a Zöldőrzők. Az ügyességi vetélkedők és sorversenyek két helyszínen, Nagykáta és Tápiószentmárton sportcsarnokában zajlanak majd. A szervezők fontosnak tartják, hogy a gyerekek többet mozogjanak, sportoljanak, több időt töltsenek a szabadban. Természetesen ez alkalommal sem maradhatnak el szellemi feladatok, a Zöldőrzők IQ kitöltésével további pontokat szerezhetnek a csapatok.
    A rendezvényre a csapatokon kívül szeretettel várják a pedagógusokat, a diákok szüleit, kísérőit és önkénteseket is. Egyszóval mindenkit, aki ezen a szombaton kikapcsolódásra, társaságra és önfeledt szurkolásra vágyik, hiszen izgalmas verseny ígérkezik.
    Bővebb információ:      www. zoldorzok.hu
    www.facebook.hu/zoldorzok
    Kiadó: Fiatalok a Környezetért Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.