OS Országos Sajtószolgálat
2020. április 5. vasárnap
Ismertető


2012. február 2., csütörtök 14:31

Sajtóközlemény
    Budapest, 2012. február 2., csütörtök (OS) -

    A Legfőbb Ügyészség az  Ügyészségi eljárások elektronizálása  című, az Elektronikus Közigazgatási Operatív Program (EKOP) keretében benyújtott sikeres pályázata eredményeként 613.800.000 Ft támogatáshoz jutott, melyből elektronikus irat- és dokumentumkezelő rendszer létrehozását kezdte meg. A projektmegvalósítás folyamatban van, a befejezés tervezett határideje 2012. március 30.  A környezeti fenntarthatósággal összefüggésben tett vállalásának eleget téve, a Legfőbb Ügyészség elkészítette a 2010. évre vonatkozó környezeti fenntarthatósági jelentését.  A környezeti fenntarthatósági jelentés a www.mklu.hu/ekop-uee honlapon érhető el.
    Kiadó: Legfőbb Ügyészség

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.