OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2012. március 2., péntek 12:27

Játék Határok Nélkül – Zöldőrzők köntösben
    Budapest, 2012. március 2., péntek (OS) - Újabb rendezvénnyel várja a hétvégén a Nagykátai kistérség diákjait a Zöldőrzők csapata. Az egész éves programsorozat célja a szemléletformálás és az életmódváltás. A virtuális lét helyett a gyerekek inkább mozogjanak, töltsenek több időt a szabadban, közösségben, és ezzel egy időben fedezzék fel újra közvetlen környezetük értékeit. Ismerjék meg a természet ajándékait, és ápolják azt.

    A Játék Határok Nélkül sportrendezvényen két napon át versenyezhetnek a diákok a tápiószentmártoni sportcsarnokban. A szombat-vasárnapi program két részből fog állni: elsőként ügyességi és sorversenyeken csaphatnak össze a csapatok, a nap második részében pedig elméleti vetélkedőkben mérhetik össze tudásukat a fiatalok. A pontokat a helyszínen összegzik, és eredményt is hirdetnek - természetesen jutalommal. A rendezvényre a csapatokon kívül szeretettel várják a pedagógusokat, a diákok szüleit, kísérőit és önkénteseket is. Egyszóval mindenkit, aki ezen a hétvégén kikapcsolódásra, társaságra és önfeledt szurkolásra vágyik, hiszen izgalmas verseny ígérkezik. Bővebb információ: www.zoldorzok.hu
    Kiadó: Fiatalok a Környezetért Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.