OS Országos Sajtószolgálat
2022. október 4. kedd
Ismertető


2012. március 6., kedd 13:28

Közlemény: Kilakoltatás Veszprémben már ezen héten
    Budapest, 2012. március 6., kedd (OS) - Ahogy feloldást nyert a kilakoltatási moratórium, máris indul a gépezet. Szövetségünk a Fehér Kéményseprők Társadalmi Szervezetek Szövetség közleményéből (Forrás: http://feherkemeny.hu/2012/03/06/s-o-s-kilakoltatasi-felhivas) értesült egy konkrét kilakoltatásról.

    Álláspontunk ennek - a gyalázatos eseménynek - kapcsán az, hogy Magyarországon semminemű érdekek mentén nem szabadna családokat az utcára tenni, ugyanis az család és nemzetellenes cselekmény. Azok a törvények, amelyek az ilyet lehetővé teszik, nem a magyar nép érdekeit szolgálják és mindazok, akik e törvényeket meghozták, illetve erre a törvényességre hivatkoznak, nem a mi - tagjaink - érdekeinket szolgálják.
A kilakoltatásra ítéltekkel és a devizaadósokkal kapcsolatos szolidaritás kifejezéséről szóló petíció szövege a www.devizaados.hu oldalon olvasható.      Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.