OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2012. április 11., szerda 01:47

Közlemény: Devizaadósok Szövetsége pertársaságai és nézőpontja
    Budapest, 2012. április 11., szerda (OS) - 2012.04.15-én (Vasárnap) ülésezik a DÉSZ I. AXA pertársaságunk Dr. Bense László Erik vezetésével, valamint Dr. Horváth Anna és Boda Csaba percsoportvezetőink szervezésében a pertársaság folyó ügyei, többek között a kereset  dolgában. 2012.04.21-én (Szombaton)ülésezik a DÉSZ I. OTP pertársaságunk Dr. Tenke Sándorné és Hámori Gábor alelnökeink percsoport-vezetésével és szervezésében Dr. Madari Tibor megbízása, a meghatalmazások és pertársasági szerződés ügyében.

    A keresetek dolgában felhasználásra kerülnek az eddigi egyéni perek tapasztalatai is. A helyszínekről az érintettek a belső kommunikációs rendszerünkön keresztül értesülnek.  A többi percsoportban is intenzív szervezőmunka folyik, többek között a DÉSZ I. ERSTE illetve a DÉSZ I. Raiffeisen pertársaságok szervezése dolgában, ami létszámfüggő. Azon bankonként szerveződött percsoportjainkban, amelyeknél egyenlőre alacsony a létszám a pertársaság indításához   az egyéni indulás lehetőségét is támogatjuk. A szövetségi büntető feljelentés előkészítése is folyamatban van, a kárérték kimutatások készítése van soron, ám itt is gyorsítás várható.   A szövetség továbbra is várja mind a honlapján a www.devizaados.eu címen mind pedig a Facebookon a Devizaadósok Szövetsége oldalán az Internet kapcsolattal rendelkező sorstársak csatlakozását. Azon devizaalapú kölcsönszerződéssel rendelkező devizaadósok csatlakozását várjuk, akik a kölcsönszerződéseik dolgát bíróság előtt és csoportosan kívánják rendezni. Szívesen fogadjuk az egyéni perrel indulók csatlakozását is, számukra is biztosítjuk kommunikációs felületeinket és a konzultációs lehetőségeket, mely különösen az autó fedezettel rendelkezők számára lehet fontos, miután számukra semminemű kormányzati és bankszövetségi  megoldás  nem áll rendelkezésre.  A sorstársak egybe szervezése, illetve a csoportos konzultációk, az Interneten, ezen belül is a Facebookon zajlik. Így szövetségünk jelenlegi fejlettségi szintjén az Internet kapcsolattal rendelkezők számára képes csak hathatós támogatást nyújtani, miután semminemű állami, avagy más pénzforrásból származó támogatásra nem számíthatunk és fizikálisan kiépített infrastruktúránk nincs. (Székház, Titkárság, ügyfélszolgálatok stb.)   Nézőpontunk: Szövetségünk tagsága kivétel nélkül közvetlenül érintett a devizaalapú kölcsönszerződések kapcsán fellépő banki, illetve a - férges - törvények által biztosított, végrehajtói önkény és korrupció dolgában. Mi úgy látjuk, hogy az eddigi  megmentő  akciók mindegyikére az volt a jellemző, hogy a Bankszövetség - a kormánnyal egyezkedve - jogilag is be kívánta és kívánja betonozni ezt a jelenlegi exlex, egyben az érintetteknek súlyos károkat okozó helyzetet. Jogszerűvé, legitimmé kívánja alakítani azokat a törvénytelen lépéseit, mely a devizaadósok jövedelmük nagy részének hosszú távú elvonására és vagyonukból történő kiforgatására irányul. Továbbiak: http://www.devizaados.eu/index.php/11-hirek/298-nezopont  
    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.