OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2012. április 12., csütörtök 13:14

Jogi lépéseket tesz a Jobbik a hazudozó hvg.hu ellen
    Budapest, 2012. április 12., csütörtök (OS) - A Hit Gyülekezetéhez köthető Hetek és ATV félretájékoztatását a hvg.hu hazugságai folytatják, melynek vezércikke számos kitalációval próbál megosztottságot mutatni a Jobbikban, mely valójában a legegységesebb parlamenti párt.

     Újra egymásnak estek a Jobbik parlamenti frakciójának mérsékeltebb és radikálisabb tagjai ( ) Napok óta heves vita folyik a Jobbik országgyűlési frakciójának belső levelezőlistáján  – így hazudozik a hvg.hu, miközben valójában semmilyen vita nem alakult ki Baráth Zsolt napirend utáni felszólalása miatt (a témát pedig már lezártnak is tekinti a Jobbik), ezért a párt megteszi a szükséges jogi lépéseket a balliberális rágalomhadjárat miatt.         A hvg.hu vezércikke törésvonalat próbál bemutatni a portál szerint Balczó Zoltán és Novák Előd által fémjelzett  szárnyak  közt, valójában azonban a két képviselő közt nincsen átfogó, politikai felfogásbeli különbség, együttműködésünk kifogástalan, a célok közösek.  
        Valótlan többek közt az az állítás:  Az üggyel foglalkozó múlt heti házbizottsági ülésen a Jobbik azt kérte, halasszák el erre a hétre a vitát, mert a frakciójuk még nem alakította ki az álláspontját Baráth beszédéről.  Valójában nem kért ilyet a nemzeti ellenzék, ezt az ülés jegyzőkönyve is tanúsítja, miként dokumentálható az is, hogy a frakció levelezőlistáján sem volt semmilyen vita, pláne nem  heves .          A hvg.hu hazug tudósítása odáig vezet:  Nem véletlen, hogy végül a Magyar Gárda elsorvasztása mellett döntött a pártvezetés.  Valójában a Jobbik elnökségi tagjai mindig, és a jövőben is próbálják segíteni a gárdistákat, akiket eddig egymásra licitálva üldözött a Gyurcsány-, a Bajnai- és az Orbán-kormány.          Novák Előd, a Jobbik alelnöke
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.