OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2012. május 3., csütörtök 16:38

Családi nap a Nagykátai kistérségben
    Budapest, 2012. május 3., csütörtök (OS) - Kétnapos záróeseménnyel fejezik be az egész éves Zöldőrzők programsorozatot a környezetvédő fiatalok. Május első hétvégéjén izgalmas játékokkal, csapatversenyekkel és családi programokkal várják a versenyzőket, tanáraikat és rokonaikat. A rendezvény mottója: Fogjunk össze a Tápió-vidékért!

    Május első hétvégéje nemcsak azért érdekes, mert kiderül, melyik csapat nyerte az egészéves versenysorozatot, hanem a rengeteg szórakoztató program miatt is. Tápiószentmártonban a kicsik és nagyok is jól fogják magukat érezni: megrendezésre kerül az I. Zöldőrzők Focikupa, ahol kiderül, melyik iskola focistái a legügyesebbek. Az I. Zöldőrzők  Ki mit tud -ra az iskolák diákjai kötetlen műfajú produkcióval készülhetnek, melyet a rendezvény nagyszínpadán adnak majd elő.  Ám azoknak sem kell elkeseredniük, akik sem a fociban, sem a művészetekben nincsenek otthon, hiszen az élő csocsóban, a kézműves foglalkozásokon, vagy a fordított bringapályán ők is bizonyíthatnak. Kulturális programokban sem lesz hiány: a hagyományőrző jurta faluban az ősmagyar életmódot ismerhetik meg az érdeklődők, míg a civil szervezetek kiállításain a környezetvédelemről tudhatnak meg többet. A szülőkről sem feledkeztek meg a Zöldőrzők: míg a gyerekek a  legjobb  címéért küzdenek majd, ők a  Sülve-főve Együtt  főzőversenyen tehetik próbára tudásukat. Szombat este kiderül, melyik csapat nyerte az egész tanévet felölelő versenyt, illetve melyik iskola gyűjtötte a legtöbb pontot, és szerezte meg a fődíjat.  Bővebb információ: www.zoldorzok.hu facebook.com/zoldorzok  
    Kiadó: Fiatalok a Környezetért Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.